K89 Professional Hair Expert

Parul tau iubeste produsele K89 Hair Expert, nu este doar sloganul brandului K89, ci deja o realitate, prin reactiile clientilor nostri care le considera cele mai bune produse pentru par.

K89 Hair Expert este o gama profesionala de ingrijire a parului, din Spania, care ofera produse de cea mai buna calitate, cu efecte garantate pentru vopsirea, colorarea si decolorarea parului, intinderea parului cu keratina, tratarea si recuperarea parului deteriorat, stilizarea, modelarea si protectia parului.

K89 Hair Expert este oferta noastra atat pentru profesionistii si expertii din domeniul ingrijirii parului, coafeze, saloane de infrumusetare si centre SPA cat si pentru femeile si barbatii care isi doresc un par mai frumos si mai sanatos.

Tehnologiile inovatoare de ultima generatie, preocuparea pentru sanatatea clientilor, standardele de excelenta privind calitatea produselor, formulele unice ale produselor K89 Hair Expert, ne deosebesc de celelalte marci din domeniul profesional de ingrijire a parului si ne plaseaza in pozitii de top.

DIVERSITATE

Avem un catalog variat de produse care acopera nevoile oricarui coafor, salon de infrumusetare si centru SPA si ofera solutii pentru toata problematica parului.

Gama de vopsea de par profesionala KC cu acid hialuronic, fara PPD (Parafenilendiamina, o chimicala otravitoare care se gaseste in multe vopsele), cu proteina k-plex si cu un continut redus de amoniac.

Gama de vopsea KC FREE, oxidanti, pudra decoloranta si pigmenti fara amoniac cu rezultate dovedite si garantate, acoperire, durata, stralucire, luminozitate, culoare si protectie a parului.

Gama de intindere a parului cu keratina organica, care poate fi aplicata pentru orice tip de par, natural sau tratat chimic, nu este toxica, nu produce alergii sau iritatii ale ochilor, nu are miros deranjant.

Game specializate de tratament al parului pentru un anumit tip de par, Gama Global Restore pentru par degradat, Gama Global Repair pentru par deteriorat, Gama Global Blonde corectoare tonuri galbene, Gama Global Hidra intensiv hidratanta, Gama anti cadere Vitaxil, Gama Greendetox pentru par gras, cu matreata si probleme de scalp, Gama cu keratina Wizard System de reconstructie intensiva par, Gama Maintenance post tratament cu keratina, Gama KC Perm pentru ondularea permanenta a parului, Gama Curly pentru ingrijirea parului cret, Gama de styling Sweet Finish si Gama Skull Men pentru frizerie barbati.

CALITATE

K89 Hair Expert este un angajament fata de excelenta, iar cea mai mare recompensa o reprezinta clientii nostri foarte multumiti. De aceea suntem dedicati inovatiei, dar si imbunatatirii calitatii produselor noastre.

Calitatea, rezultatele si formulele naturale ale produselor sunt preocuparile cele mai importante ale echipei noastre de profesionisti care produc acest brand.

SALOANE DE COAFURA, COAFOR

Coafezele si profesionistii care se ocupa de ingrijirea parului sunt motivul nostru pentru a fi. De aceea, filosofia noastra este sa fim alături de ei, sa ii ascultam si sa ii invatam. In acest fel va putem oferi un serviciu mai bun, sfaturi de afaceri si o oferta larga si variata de formare profesionala. Facem diferenta, astfel incat profesionistii din acest sector sa poata obtine cele mai bune performante.

DR. TEMT INGRIJIREA TENULUI

Toate produsele cosmetice profesionale pentru saloane si cabinete de cosmetica DR. TEMT contin apa proaspata din Alpii Austriei si ingrediente naturale culese atent din zone nepoluate combinand tehnologiile traditionale cu cele mai moderne si depasind standardele de excelenta.

Va oferim 50 de ani de experienta in domeniul productiei de cosmetice din plante bazate pe cercetare si dezvoltare profesionala imbinand tehnologiile moderne cu cele traditionale.

Produsele cosmetice profesionale Dr. Temt au in compozitie ingrediente naturale, multe game sunt fara parabeni si uleiuri minerale, sunt produse cosmetice accesibile doar profesionistilor si expertilor. Aceste produse cosmetice profesionale de cea mai buna calitate nu le gasiti in magazine sau farmacii.

Produsele cosmetice profesionale Dr. Temt sunt produse cosmetice testate din punct de vedere clinic si dermatologic, satisfac cele mai inalte standarde de calitate cerute in UE, abordeaza fiecare tip de ten si problematica a pielii si se utilizeaza cu succes in peste 70 de tari din intreaga lume.

Produsele cosmetice profesionale Dr. Temt actioneaza atat la suprafata pielii cat si in profunzime determinand pielea sa-si reactiveze capacitatile inascute si sa atinga maximum de potential.

Indiferent de tipul de piele sau de problematica tenului Laboratoarele Cosmetice Dr. Temt ofera solutii viabile pentru a trata pielea si a o aduce inapoi la echilibrul adecvat.

Gama diversificata de produse  pe care v-o oferim reprezinta efortul depus de mai mult de 4 decenii de cercetare si dezvoltare in domeniul cosmeticii profesionale de catre ECHIPA Dr. Temt.

Laboratoarele Cosmetice Dr. Temt continua si in prezent activitatea de cercetare si prin formulele unice si avansate de produse oferite pe piata cosmeticelor profesionale raman UN LIDER IN INDUSTRIA DE INGRIJIRE PROFESIONALA A PIELII SI UN FAVORIT IN RANDUL CONSUMATORILOR.

Meniu